Blog

Orta Boy Eğitim Programı Akşam Bölümü

şimdi kayıt


The Signature Mediumship Eğitim Programının akşam bölümü için kayıtlar şimdi 2015 İlkbahar kayıtları için açıldı ve bu son derece benzersiz, türünün tek örneği program için kontenjanlar hızla dolmaya başladı.

Bu program sizi Ruh'la iletişim kurma becerilerinizde bir sonraki seviyeye taşımak için tasarlanmıştır, hem kendiniz hem de başkaları için Ruh'taki tüm kişilerle nasıl bağlantı kuracağınızı size öğretir.

Ruh ile bağlantı kurma korkularınız üzerinde çalışmak ister misiniz?



Engellerini aştın mı?

zenginlik ve para için dua

Kendinize hediyelerinizin gerçekte ne kadar güçlü olduğunu gösterin?

Kendiniz ve başkaları için okumalar vermeyi öğrendiniz mi?

Spirit ile bağlantı kurmak için etik, profesyonel ve güvenli bir uygulama geliştirmek mi istiyorsunuz?

Şimdi senin şansın.

oğlak en az uyumluluk

Orta Boy Eğitim Programı, akşam bölümü 24 Şubat 2015 Salı günü başlayan ve ertesi gün her hafta 17:00 PST/7pm EST/10:00 AEST'de düzenlenen 13 haftalık bir tele-seminer kursudur.

Program, kapsamlı ev ödevleri, uygulamalı uygulama fırsatları, geri bildirimler ve gerçek gönüllülerle çalışma fırsatları ile tamamlanan her hafta 2-3 saatlik bir canlı derse ev sahipliği yapmaktadır.

kova doruk tarihleri

Tüm süreç boyunca kapsamlı bir destek vardır.

Kendi evinizin rahatlığında, telefon, Skype veya ücretsiz uluslararası telefon numaraları aracılığıyla katılabilirsiniz ve Spirit ile güvenli, şefkatli ve profesyonel bir şekilde bağlantı kurmayı öğrenebilirsiniz.

Mediumship Eğitim Programı, sadece 12 kontenjanı olan ve kayıtları yeni açılan küçük bir grup sınıfıdır.

Bu Etkinlik İçin Kayıtlar Kapanmıştır.

Benimle daha fazla eğitici dizi için lütfen buradaki uzaktan sınıflara ve yaklaşan canlı etkinliklere göz atın.

111 melek sayısı aşk

Bu sınıfa ders vermek istiyorsanız, ana hatlara bakın. bu bağlantıda 13 haftalık bir medyumluk sınıfı.